HD for business el privat

Vi har vel alle merket at vi er forskjellige som mennesker. I en vennegjeng eller i et bedriftsnettverk kan vi av og til lure på hvorfor noen kan jobbe døgnet rundt, mens andre trenger litt mer hvile. Hvorfor er noen gode på systemer og andre er et oppkomme av ideer. Energi flyter gjennom oss og vi påvirkes av de vi har rundt oss.

Human Design er et sammensatt system som gir deg verktøy for å optimalisere din prestasjon i alle områder i livet – karriere, relasjoner og partnerskap. Et system som bl.a hjelper deg med å optimalisere ditt energiforbruk.

Med Human Design oppdager du hva som gjør deg forskjellig fra alle andre. Den gir dyptgående innsikt i psykologien din, sammen med strategier og teknikker for å ta riktige avgjørelser og til slutt føre til et liv med mer letthet og tilfredsstillelse.

Det er ikke bygget på tro eller religion, men er et logisk, empirisk system som gir deg muligheten til å eksperimentere med mekanikkene og finne ut om det fungerer for deg.

 

Kursleder tar dere med på en kort gjennomgang av hva Human design er, nemlig vitenskapen om hvordan vi alle er forskjellige. Det er jordnært og praktisk.

Ut fra fødselsdato, tidspunkt og sted finner kursleder ut hvilken energitype du er og hvilke strategier som er lurt for deg og følge. I bedriftssammenheng er dette genialt og vite. Dere kommer sammen i grupper med samme energitype og kan lære dere og kjenne på hvilke energier som flyter dere mellom. Det blir rett og slett lettere og sette de riktige medarbeiderne til de riktige oppgavene.

 

«Dette var virkelig spennende og ble faktisk veldig nyttig for vår bedrift»

«En lesning av mitt kart sammen med Åslaug var utrolig lærerikt og fikk meg til å føle meg mer hjemme i meg selv. Anbefales!»

 

Opplegg for bedrift kr 500,- pr pers

Opplegg for vennegrupper kr 500,- pr pers. Min 10 pers

 

Lesing av din energitype, strategi og autoritet som er de viktigste elementene og vite om i HD (skriftlig el muntlig) kr 1500,-

Full lesing (skriftlig el muntlig) av ditt private kart kr 2300,-

 

 

 

Hopp rett ned til innholdet