Møte, kurs el en firmafest

ULIKE LOKALER FOR DE ULIKE TILSTELNINGER

Trenger ditt firma en offentlig middag, et arrangement eller en happening litt utenom det vanlige så er dere velkomne til Yttervik. Drivhuset skaper stemning uansett årstid og vær. Solen gir sommerfølelse lenge før sommeren er her, regne høres og sees, men drivhuset gir ly for vær og vind og skaper en lun og god atmosfære. Drivhuset har kapasitet for et stort lag og vi kan dekke til 120 +/- gjester.

Fjøset fra 1936 med de gamle tømmerveggene og den røffe stilen skaper en annen stemning. Her er det plass til maks 40 til selskap eller møte.

Har du møte/kurs over flere dager på et hotell i Steinkjer vil dere kanskje ta middagen et annet sted en kveld. Da er dere hjertelig velkommen til Yttervik.

Om turen til Yttervik også trenger en aktivitet har vi mye spennende å tilby. 

«Her var vi alene og kunne nyte både god mat, vakker utsikt og et trivelig vertskap.»

Møtepakke

Selskapslokaler i naturkjønne omgivelser. Lokal og økologisk mat med smak av egne urter. Pakker som skreddersys til din gruppe!

Morsomme aktiviteter, god mat og harmoniske lokaler skapte en god ramme for vårt møte.

Det var litt som å komme hjem til mor<3

Lokaler

SELSKAPSLOKALER I NATURSKJØNNE OMGIVELSER

DRIVHUSET:

Et 500 km2 stort drivhus er omdisponert fra produksjonslokale til selskapslokale. Dette er et lokale som lever med naturen, vært og årstiden. Her får du ulike opplevelser om du kommer sommer eller vinter. Alle årstider har sin sjarm og vi er veldig glade i drivhusets sjarm og klima, spesielt på vår, sommer og høst.

Kapasiteten i drivhuset er stor og vi kan dekke til alt fra 40-120 personer.  Drivhuset med all sin sjarm innbyr til stemning uansett vær. Projektorvisning er vanskelig i drivhuset på den lyse årstiden. Drivhus er et drivhus og lysbryteren er vanskelig å slå av.

FJØSET:

I fjøset fra 1936 har vi to ulike rom, i tillegg til anretningskjøkken og toalett/inngangsparti. Kufjøset er et flott rom for møter, kurs el et mindre selskap. Grisefjøset er en aktivitetssal hvor dere kan røre på kroppen mellom møte øktene. Se møtepakker for videre detaljer om antall.

TRØNDERLÅNA:

I den tradisjonelle Trønderlåna på gårdstunet har vi overnatting med til sammen 7 soverom, fordelt på leiligheter med oppholdsrom/kjøkken, tre bad og peisestue. Dette huset kan dere leie til overnatting, møte og selvhushold, hvor dere kan ordne alt selv. Her kan dere være uforstyrret så lenge dere ønsker det. Vil dere ha avbrekk med matservering eller aktiviteter, kan vi ordne dette etter avtale. 

SOMMERFJØSET:

Dette huset ligger litt nedenfor gården og kan tilføre Trønderlåna, 2-7 sengeplasser ekstra, alt etter hvor alene dere vil være pr rom. Sommerfjøset er gjort om i god gjenbruksstil. Her er til og med listeverket laget av gjenbruksmaterialer. Huset ligger med flott utsikt utover bygda og fjorden.

LUKSUS SUITE:

Våre suiter ligger vakkert til på gårdens utsiktspunkt. Det eldste huset på gården, et sjarmerende stabbur er pusset opp og gjort komfortabel, med bad og kjøkkenkrok. Soverommet ligger fortsatt i andre etg med den bratte stabburstrappen fra 1930.

Speilsuiten ligger litt høyere opp og med samme fantastiske utsikt. Speilglassene i to av veggene speiler naturen og gir dere en dobbel opplevelse. Egen badstue, høykvalitets seng og sengetøy gir hele opplevelsen en luksusfølelse, med naturen omringet på alle sider. 

Meny og priser:

I samarbeid med Viken kokkeservice tilbyr vi fra 01.01.23 også catering, se nederst på siden.

I Yttervik blir all mat laget fra bunnen av i tillegg til at vi bruker lokale råvarer og egne urter fra kjøkkenhagen. Maten behandles også med en god dæsj kjærlighet og serveres våre gjester med glede! Husleie kommer i tillegg på noen av selskapene.

Forretter

Lunt bakt laks 
Bakt på 38 grader med estragonsalat
125 NOK

Asparges
med Hollandaise og rognkjeks 
120 NOK

Gartnerens lefserull
115 NOK

Østvikslottets skogsoppsuppe
el urtesuppe med brød
125 NOK

Konfitert laks 
med laksetartar
130 NOK

Brød bakes på lokalt mel og oftest med surdeig, urtesmør servers til.

Hovedretter

Klaka-steik
av elg eller rein 
340 NOK

Indre/Ytrefilèt
 av rein/hjort/rådyr/elg 
390 NOK

Lammesteik, svinesteik el svinekam 
360 NOK

Estragonbakt gårdskylling med sesongens grønnsaker 
350 NOK

Ytterviks festbord
med lokale spesialiteter
550 NOK

Varmrett i tillegg: kr 100,-

Sodd fra Inderøy slakteri har vi selvfølgelig!

Tilbehør til hovedretter kan variere etter årstid og tilgjengelighet.  

Dessert

Vaniljeparfait (is) med lokale jordbær
130 kr

Smuldrepai med bær og råkrem 120 kr 

Sagtafs og snø
120 NOK

Kefirpannacotta med bærsaus etter årstid
130 NOK

Konfektkake med sorbet el is

1 30 NOK

Lunsjretter

Viltburger med tilbehør
 280 NOK

Tapastallerken med lokal mat m brød/smør
320 NOK

Ytterviks urtesuppe el skogsoppsuppe       m brød/smør 
250 NOK

Ytterviks festbord i lunsjutgave
med lokale spesialiteter
450 NOK (uten varmrett)

Catering med priser:

Lunsj og møtemat

Grov vaffel med varmrøkt laks
Crispisalat, grønnsaker og aioli

hvete, spelt, bygg, melk, egg, sennep, fisk

139,- per person

Smaken av Innherred
et utvalg av spekemat, ost og tilbehør fra Innherred, inkludert brød og aioli

hvete, spelt, bygg, melk, egg, fisk, sennep

189,- per person

Kyllingwraps
Med tandoori krydret ytterøy-kylling, sylta grønnsaker og crispisalat

hvete, sennep, egg, melk

149,- per person

Påsmurt med spekeskinke & camembert
Salat, agurk, sylta rødløk, snadderost og grønntomat-chutney

hvete, spelt, bygg, egg, sulfitter, melk

89,- per person

Påsmurt med eggerøre og kaldrøkt laks
Salat, tomat, agurk, sylta rødløk & aioli

hvete, spelt, bygg, fisk, melk, sennep, egg

89,- per person

Selskapsmeny 3-7 retter

Krabbe fra Hitra
Servert på blinis med pepperotrømme,
syltet rødløk og løyrom

hvete, bygg, skalldyr, melk, fisk

Elg gravet med blåbær & gin
med ristet brød og snadderost fra Gangstad

hvete, spelt, bygg, melk

Jordskokksuppe
Med sprøstekt bacon, bakt kvite og strimla grønnsaker

melk, fisk, soya, selleri

Ytrefilet av lam
Med smørstekt knutekål, appelsinsyltet rødkål,
pastinakkpure, frittert grønnkål og krydret lammesjy

melk, sennep, soya

Rosastekt viltfilet fra Trøndelag
Honningglaserte rotgrønnsaker, Jordskokkchips
Potetkrem & Blåbærsaus

melk, sennep, selleri, sulfitter, soya

Ostetallerken
Gangstad edelblå, munkebyost & Camembert fra Vuku
Rødløkskompott, honningmarinerte valnøtter og dipkjeks fra Huså

melk, sulfitter, nøtter

Rømmepannacotta
på emmerkjeksbunn, servert med marinerte multer og primknekk

melk, emmer, egg

3-retter 545,-
4-retter 655,-
5-retter 775,-
6-retter 895,-
7-retter 995,-

Tapas/   koldtbord

Fiskeretter (Kalde)
Lettbakt ørret-teryaki med kålsalat
kaldrøkt laks med pepperotrømme og grov vaffel
Skagensalat med skalldyr
Hvitvinsdampede blåskjell

Kjøttretter (Kalde)
Rosastekt filet av storfe med sylta rødløk
Badsturøkt elg med grønntomatchutney
Chilimarinert kylling med nudelsalat
Spekemat fra lokale leverandører

Tilbehør
Eggerøre
Potetsalat
Pastasalat
Grønnsalat
Aioli
Ostefat
Brød & pisket smør

395,- pr person
Varmmat og dessert ikke inkludert

Varmmat
Velg mellom disse rettene

Viltgryte
med potetmos, Tyttebær og flatbrød

Grillet kyllingfilet
med bakte grønnsaker, ris og kremet kyllingsaus

Curry-gryte med svinekjøtt
Ris, salat og brød

150,- pr person

Dessert
Velg mellom disse rettene

Sjokolademousse
med marinerte bær og prim-knekk

Rømmepannacotta
med urtegløgg-gele

ostekake i glass
Med sjokoladekjeksbunn og marinerte bær

105,- pr pers

Ta gjerne kontakt for et tilbud på tre-retter el mer til ditt selskap. Menyen er ikke noe enten eller. Si gjerne fra om dere har noen ønsker for mat. Sodd har vi selvfølgelig alltid fra Inderøy slakteri.

Om du skulle ønske noe annet er det bare å spørre. All vår mat er laget fra bunnen av, med gode råvarer, smaksettes av våre egne urter og behandles med en dæsj kjærlighet.

Velkommen!