Bryllup – full pakke

Yttervik gård i Steinkjer kommune har en flott ramme for en stor dag som deres bryllup. Hele gårdstunet er pyntet og klar til fest når dere ankommer gården. Her er dere og gjestene alene og kan nyte både god mat og vakker utsikt. Dere kan organisere deres bryllup akkurat slik dere vil ha det. Vi hjelper dere med mat, lokaler og tilrettelegging.

Drivhuset med all sin sjarm innbyr til stemning uansett vær eller årstid. Fjøset blir brukt i tillegg som avlastning, minglerom, eget låsbart gaverom og velkomstdrikke om været er for dårlig til å ta det ute.

Vi har hatt mange vielser på gården og dette kan gjøres på deres egen personlige måte.

I tillegg har vi overnatting for opp til 25-30 personer fordelt på ulike enheter med kjøkken og oppholdsrom. God plass til camping om noen ønsker det.

Om brudeparet ønsker egen overnatting på gården kan vi anbefale vår luksus suite på Berget, med vakker utsikt, badstue og helt for dere selv <3 (Tilgjengelig fra juni 2023).

Jo flere som ligger på gården, jo triveligere blir frokosten dagen etter. Og dere har anledning til å be inn til både frokost og restelag utover søndagen, da det ofte er mye kaker igjen!

 

Kapasitet: 20-150 personer

 

Ta kontakt i dag for en trivelig prat! Klikk her!

Hopp rett ned til innholdet