Human Design

Har du noen gang følt at du lever i en verden hvor du ikke helt passer inn?
At energien din brukes feil og kravene som blir stilt til deg, ikke er forenlig med dine beste kvaliteter?
Eller at du må gjøre deg til for å få jobben gjort, dømme deg selv for frustrasjonen og utslittheten du føler?

Human Design beskriver hvordan du energetisk beveger deg gjennom livet. Systemet hjelper deg og forstå hvilken energitype du er og hvilke strategi du skal bruke for å få mer flyt i livet. Det som er så flott med dette systemet er at det kommer med konkrete redskap for hvordan akkurat du skal ta de beste avgjørelsene for deg selv.

Det er rett og slett magisk å begynne å eksprimentere med dette og du vil etter hvert merke at livet blir lettere og leve. Kanskje vil du ut fra denne viten, ta noen andre veier i livet som gjør at du endrer retning eller tar noen uventede valg. Uansett vil alt bli til det bedre om du følger din strategi og autoritet.

Energitype med strategi og autoritet er egentlig alt du trenger å vite fra dette systemet, men har du lyst, kan du også nerde mer inn i detaljene i kartet ditt. Der finnes det energisenter, gater og kanaler som kan gi deg noen snarveier inn i viten om hvorfor du er akkurat slik du er og hvordan du kan flyte mest mulig i medvind.

 

«Dette var fryktelig spennende! En lesning av mitt kart ga meg så mange svar.»

 

Har du lyst til å dykke litt ned i deg selv, så kan jeg hjelpe deg på vei.

 

Book en time for lesing i dag: yttervikgard@gmail.com

Skriftlig rapport: 1500,-

1 t lesing via zoom: 1500,-

Over kaffekoppen: 2000,- (tar ofte lengre tid)

 

Litt om meg

I motsetning til mange som gjerne vil hjelpe andre mennesker med å finne tilbake til seg selv, så har ikke jeg vært igjennom traumatiske hendelser, gått på en smell eller vært alvorlig syk. Jeg er bare naturlig nysgjerrig på alt som omhandler det å ta vare på egen kropp, få den rette flyten i systemet og å finne balanse i hode og kropp. Selvfølgelig har heller ikke jeg bare vært i flow hele livet. Alle opplever motvind og medvind, men ikke alle trenger å gå gjennom traumatiske hendelser for å ville lære mer om seg selv og hvordan finne den gode flyten.

Jeg er så takknemlig for å bo i Norge og kunne ha tilgang til all den hjelp vi kan få om vi blir syke, men likevel mener jeg at den største hjelpen ligger i å hjelpe oss selv. Jeg er utdannet Naturforvalter, Kostholdsveileder og nå Human Design Reader. I tillegg er jeg daglig leder for www.yttervikgard.no  Nærheten til naturen, den rene maten og kunnskapen om Human Design og mitt kart, har gjort meg sterkere, klokere, mer ydmyk og jeg evner bedre å se og akseptere at vi alle er så forskjellige.

Human Design er helt sikkert ikke det siste jeg skal nerde meg i, men det kommer til å følge meg livet ut. Når jeg nå ser kartet til mine barn, ser jeg hvordan ulikhetene i de alle fire utspiller seg etterhvert som de vokser til. De finner sin plass i verden, de finner sitt engasjement og de gjør tingene på sin måte. Det ville de gjort uansett, men med kunnskapen om Human Design kan jeg se og lettere å veilede de på riktig vei. Gi de rom for å vokse, utfolde seg og kanskje gi de noen snarveier som jeg ser ligger i deres kart.

Jeg synes livet er så utrolig spennende! Jeg er en Manifisterende Generator som betyr at jeg kan jobbe mye om jeg bare elsker det jeg holder på med. Jeg har null energi på ting jeg ikke liker, men jeg kan være i stand til å finne motivasjon i noe annet enn selve arbeidsoppgaven. Kanskje er det noe på veien, i etterkant eller selve målet med arbeidsoppgaven som motiverer meg. En MG kan springe mellom oppgaver og interesser. Tidligere har jeg sett på dette som litt frustrerende, betraktet meg selv som et surrehue, men nå vet jeg at det er slik jeg er. Det er rett og slett slik jeg energetisk skal opptre og jobbe i denne verden. Det gir meg en tillit til at jeg alltid får gjort det jeg skal, jeg kommer dit jeg skal og jeg er ekstremt effektiv når jeg først setter i gang.

I tillegg til å være Manifisterende Generator har jeg Emosjonell autoritet. Dette har VIRKELIG gitt meg mange utfordringer i livet. Om jeg hadde fått vite dette i ung alder tror jeg det hadde vært lettere og forholde seg til. Vi med emosjonell autoritet har det emosjonelle senteret definert. Dvs at vi har en energi som kjører i bølger og vi har ulike følelsesbølger som tar oss opp og ned i humør og temperament. Det er viktig at vi anerkjenner de stille stundene, aksepterer nedturene  og at vi aldri tar spontane beslutninger.

 
 

Det finnes fire ulike energityper og når de lever i sin sanne natur oppnår de:

Manifestoren: Fred

Generatoren: Tilfredshet

Prosjektoren: Suksess

Reflektoren: Overraskelse

 

Lever de mot sin strategi og autoritet og har en følelse av motstand i livet opplever de ulike typene:

Manifestoren: Sinne

Generatoren: Frustrasjon

Prosjektoren: Bitterhet

Reflektoren: Skuffelse

Kjenner du deg igjen i noen av signaturene, så har du kanskje allerede tippet hvilken energitype du er. Da er neste steg og få kjennskap til din strategi for akkurat din energitype og ikke minst din autoritet. Din autoritet kan hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene i livet.

 
 
Slik ser et Human Design kart ut. Det inneholder uendelig mye informasjon om deg, men du trenger ikke vite noe om alt. Noe er viktig og vite, noe er bare moro og vite og kan gi deg noen snarveier i å leve mer som du er designet til. Annen informasjon er bare nerdete morsomt og kunnen noe om. Du tar inn akkurat så mye du ønsker. 

«Det er så spennende og dykke ned i Human Design. Åslaug har laget et ryddig og oversiktlig dokument om meg som jeg kan følge og ta i mitt eget tempo. Anbefales!»

 

Har du lyst til å dykke litt ned i deg selv, så kan jeg hjelpe deg på vei.

 

Book en time for lesing i dag: yttervikgard@gmail.co

 

Skriftlig rapport: 1500,-

1 t lesing via zoom: 1500,-

Over kaffekoppen: 2000,- (tar ofte lengre tid)

 

Hopp rett ned til innholdet