Liker du utfordringer?

Og kan du å lage mat til mange?

Da kunne du kanskje ha tenkt deg og drive din egen bedrift på vakre Yttervik gård!

Vi trenger flere med på laget og søker etter en person el et par som kunne tenkt seg og drevet sin egen matbedrift fra vårt kjøkken. Dere kommer til å ha en solid kunde nr 1, nemlig Yttervik gård, da vi ønsker at dere lager maten til alle våre arrangment. I tillegg kan dere gjøre akkurat hva dere ønsker: drive catering, produsere og videreforedle varer for salg, ha matkurs osv.

Hos oss er det bare kreativiteten som setter begrensninger!

Yttervik er stadig i vekst og vi har et konsept og tilbud på gården som gjør at vi kan arrangere det aller meste av event. Vi har mange private selskap, bedrifter, aktivitetergrupper, overnattinger og turister på besøk. Med DEG med på laget vil vi kunne ha enda flere muligheter og vi kan sammen skape magiske øyeblikk.

Produksjonskjøkkenet vårt er stort og har kapasitet til å lage mat til over 100 personer. I tillegg har vi anretningskjøkken i fjøset og alle våre utleieenheter for overnatting har egne kjøkken.

Bor du langt unna og har behov for å flytte på deg, så er Beitstad ei attraktiv og vakker bygd innerst i Trondheimsfjorden. Her er det skole med neste 200 elever, stor og flott barnehage, samt en mindre og unik gårdsbarnehage. Rikt idretts og kulturliv og masse muligheter for friluftsliv og jakt. Rådyrene som bor her i Yttervik er ferdig marinerte før jakt, da de beiter flittig i vår urtehage hele vinteren.

Husrom skal vi alltids får ordnet for deg eller din familie om du vil komme flyttende.

Klikk deg gjerne videre inn på vår hjemmeside om du vil se alt vi har å tilby.

 

Vi venter spent på om akkurat du er den rette for oss. Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe.

 

 

Telefon: 92658506

 

Hopp rett ned til innholdet