Bryllupsgården

IDYLLISKE OMGIVELSER

Yttervik har en flott og magisk ramme for en stor dag som deres bryllup. Hele gårdstunet er pyntet og klar til fest når dere ankommer gården. Her er dere og gjestene alene og kan nyte både god mat og vakker utsikt. Dere kan organisere deres bryllup akkurat slik dere vil ha det. Vi hjelper dere med mat, lokaler og tilrettelegging. 

Drivhuset med all sin sjarm innbyr til stemning uansett vær eller årstid. Her er kapasiteten stor og vi kan dekke til alt fra 40-140 personer. Fjøset blir brukt i tillegg som avlastning, gaverom, kvilerom for gammel og ung. Er været for dårlig til å ta velkomstdrikken ute, så kan fjøset brukes til å ta imot gjestene. 

Vi har hatt mange vielser på gården og dette kan gjøres på deres egen personlig måte. I tillegg har vi overnatting for opp til 25-30 personer (10 rom) fordelt på tre enheter med felles stue/kjøkken. Camping er det mange muligheter for.

Om brudeparet ønsker egen overnatting på gården kan vi tilby det fra vår eksklusive bryllupssuite på «Berget». (ferdigstilles juni 2023)

Se egen link til overnatting!

«Her var det utrolig flott å ha bryllupsfest. Vi hadde hele gården for oss selv. God mat og vakker utsikt. Stor plass for ungene og boltre seg.» 

PRODUKTPAKKER
Bryllupspakke

Bryllup – full pakke

Yttervik gård i Steinkjer kommune har en flott ramme for en stor dag som deres bryllup. Hele gårdstunet er pyntet og klar til fest når

Les mer »

Lokaler

BRYLLUPSFEST I ET DRIVHUS BRINGER FRUKTBARHET OG VEKST!

DRIVHUSET:

En helt spesiell atmosfære vil gi dere og gjestene en minnerik dag. Å feire kjærligheten i et hus som står for vekst og fruktbarhet er betegnelsen på lykke! En bedre start kan dere neppe få på et nyetablert ekteskapet. 

Drivhuset er stort og har plass til alt fra 40-140 gjester. I tillegg brukes fjøset til gaverom, minglerom, aktivitetsrom el hvilerom for barn og eldre. Det kan ofte være behov for en hvil en slik lang dag og fjøset har plass for å trekke seg tilbake. 

 

FJØSET:

Ønsker dere heller et lite bryllup, med bare de aller nærmeste kan vi tilrettelegge for det i Kufjøset fra 1936 med sine sjarmerende tømmervegger. Her er det plass til alt fra 20-40 personer. 

 

TRØNDERLÅNA:

Er ønsket et enda mindre selskap har vi også hatt bryllupsfest i Trønderlåna på gården. Da kan dere få tilrettelagt 3-7 retters festmiddag for 10 personer, overnatting og frokost dagen etter. Er det unger i laget kan de trekke seg tilbake til en av de andre stuene og se tv eller spille spill, om voksengjengen blir for kjedelig. 

 

«Fantastisk atmosfære i drivhuset. Lyst, trivelig og sommerlige!» 

Mat og servering

LOKAL OG ØKOLOGISK MAT MED SMAK AV EGNE URTER

I Yttervik får du servert mat fra eget kjøkken. Lokal mat med smaker fra Innherad, Namdalen og Trøndelag forøvrig. Om mulig foretrekker vi økologisk råvarer som behandles på beste mulige måte og smaksettes av egne kraftfulle urter fra kjøkkenhagen. 

Måltidene er satt sammen etter årstid og tilgjengelige råvarer.

Vi er opptatt av at dere får en meny som speiler brudeparet. Sammen jobber vi oss frem til den perfekte menyen for akkurat deres dag. 

«Dette var virkelig spesielt og flott! Og maten var utmerket!»

Pynting

Å pynte til bryllup er noe brura veldig ofte ønsker og gjøre selv, sammen med gode venner og familie. Vi er til stede for spørsmål, gode råd og tips om dere måtte trenge det. Vil dere heller at vi skal pynte så kan vi også gjøre det. Vi ønsker at dere skal få et mest mulig personlig bryllup og dere står fritt til å pynte akkurat slik dere ønsker. 

Vi har hvite duker, tøyservietter og stoltrekk med sløyfe til, om dere ønsker å bruke dette. 

«Det ble så fint! Både lokalene og hele gården strålte om kapp med oss! En magisk dag!»

Hopp rett ned til innholdet