Human Design

Å få sitt eget Human Design kart lest og forklart av noen som forstår det er som å komme hjem til seg selv. Sette noen punktum, få noen bekreftelser, finne ut hvorfor ting ikke har fungert, eller rett og slett finne noen snarveier til et bedre liv.

Har du noen gang følt at du lever i en verden hvor du ikke helt passer inn?

At energien din brukes feil og kravene som blir stilt til deg, ikke er forenlig med dine beste kvaliteter?

Eller at du må gjøre deg til for å få jobben gjort, dømme deg selv for frustrasjonen og utslittheten du føler?

Human Design beskriver hvordan du energetisk beveger deg gjennom livet. Systemet hjelper deg og forstå hvilken energitype du er og hvilke strategi du skal bruke for å få mer flyt i livet. Det som er så flott med dette systemet er at det kommer med konkrete redskap for hvordan akkurat du skal ta de beste avgjørelsene for deg selv.

Det er rett og slett magisk å begynne å eksprimentere med dette og du vil etter hvert merke at livet blir lettere og leve. Kanskje vil du ut fra denne viten, ta noen andre veier i livet som gjør at du endrer retning eller tar noen uventede valg. Uansett vil alt bli til det bedre om du følger din strategi og autoritet.

Energitype med strategi og autoritet er egentlig alt du trenger å vite fra dette systemet, men har du lyst, kan du også nerde mer inn i detaljene i kartet ditt. Der finnes det energisenter, gater og kanaler som kan gi deg noen snarveier inn i viten om hvorfor du er akkurat slik du er og hvordan du kan flyte mest mulig i medvind.

 

LITT OM MEG

I motsetning til mange som gjerne vil hjelpe andre mennesker med å finne tilbake til seg selv, så har ikke jeg vært igjennom traumatiske hendelser, gått på en smell eller vært alvorlig syk. Jeg er bare naturlig nysgjerrig på alt som har med det å ta vare på egen kropp, få den rette flyten i systemet og å finne balanse i hode og kropp. Selvfølgelig har heller ikke jeg bare bare vært i flow hele livet. Alle opplever motvind og medvind, men ikke alle trenger å gå gjennom traumatiske hendelser for å ville lære mer om seg selv og hvordan finne den gode flyten.

Jeg er så takknemlig for å bo i Norge og kunne ha tilgang til all den hjelp vi kan få om vi blir syke, men likevel mener jeg at den største hjelpen ligger i å hjelpe oss selv. Jeg er utdannet Naturforvalter, Kostholdsveileder og nå Human Design Reader. I tillegg er jeg daglig leder for www.yttervikgard.no  Nærheten til naturen, den rene maten og kunnskapen om Human Design og mitt kart, har gjort meg sterkere, klokere, mer ydmyk og jeg evner bedre å se og akseptere at vi alle er så forskjellige.

Human Design er helt sikkert ikke det siste jeg skal nerde meg i, men det kommer til å følge meg livet ut. Når jeg nå ser kartet til mine barn, ser jeg hvordan ulikhetene i de alle fire utspiller seg etterhvert som de vokser til. De finner sin plass i verden, de finner sitt engasjement og de gjør tingene på sin måte. Det ville de gjort uansett, men med kunnskapen om Human Design kan jeg se og lettere å veilede de på riktig vei. Gi de rom for å vokse, utfolde seg og kanskje gi de noen snarveier som jeg ser ligger i deres kart.

Jeg synes livet er så utrolig spennende! Jeg er en Manifisterende Generator som betyr at jeg kan jobbe mye om jeg bare elsker det jeg holder på med. Jeg har null energi på ting jeg ikke liker, men jeg kan være i stand til å finne motivasjon i noe annet enn selve målet. Kanskje er det noe på veien eller noe i etterkant av arbeidsoppgaven som motiverer meg. En MG kan springe mellom oppgaver og interesser. Tidligere har jeg sett på dette som litt frustrerende, men nå vet jeg at det er slik jeg er. Det er rett og slett slik jeg skal opptre og jobbe i denne verden. Det gir meg en tillit til at jeg alltid får gjort det jeg skal, jeg vet jeg er ekstremt effektiv når jeg først setter i gang, selv om andre kanskje synes jeg virrer litt mye hit og dit.

I tillegg til å være Manifisterende Generator har jeg Emosjonell autoritet. Dette har VIRKELIG gitt meg mange utfordringer i livet. Om jeg hadde fått vite dette i ung alder tror jeg det hadde vært lettere og forholde seg til. Vi med emosjonell autoritet har det emosjonelle senteret definert. Dvs at vi har en energi som kjører i bølger og vi har ulike følelsesbølger som tar oss opp og ned i humør og temperament. Det er viktig at vi anerkjenner de stille stundene og at vi aldri tar spontane beslutninger.

Det finnes fire ulike energityper og når de lever i sin sanne natur oppnår de:

Manifestoren: Fred

Generatoren: Tilfredshet

Prosjektoren: Suksess

Reflektoren: Overraskelse

 

Lever de mot sin strategi og autoritet og har en følelse av motstand i livet opplever de ulike typene:

Manifestoren: Sinne

Generatoren: Frustrasjon

Prosjektoren: Bitterhet

Reflektoren: Skuffelse

 

Kjenner du deg igjen i noen av signaturene, så har du kanskje allerede tippet hvilken energitype du er. Da er neste steg og få kjennskap til din strategi for akkurat din energitype og ikke minst din autoritet. Din autoritet kan hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene i livet.

 

Del artikkelen:

Lignende artikler

Utdrikkingslag

Er dere en gjeng som skal feire en kommende brud eller brudgom så er Yttervik plassen for fri utfoldelse. Vi

Les mer
Hopp rett ned til innholdet